Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

michelin
febr. 21

A Michelin Pilot Sport 4S nagy teljesítményű nyári gumi

A Michelin Pilot Sport 4S UHP nyári gumi a rendkívül népszerű és kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező Pilot Super Sport leváltója, és az új fejlesztésű nyári UHP abroncsnál a Michelin nem kevesebbet ígért az sport autózás rajongóinak, minthogy az újabb generációs Pilot Sport 4S abroncs az elődhöz képest az ultra magas teljesítmény fogalmát egy egészen új szintre emeli majd. Nem csoda, hogy a sport autós közönség annyira várta már az aktuális nyári gumi megjelenését 2017-ben.


Miben nyújt előrelépést a Pilot Sport 4S nyári gumi az elődjéhez képest?

 
A Michelin a legjobb tulajdonságokat vette csak át a Pilot Super Sport nyári gumi jellemzői közül, és azokat kombinálta a verseny inspirált Pilot Sport Cup 2 jellemzőivel, amely rendkívül precíz kormányzást, kiemelkedő stabilitást, és kivételes tapadást biztosít a száraz és nedves felületű utakon egyaránt.
 Az aszimmetrikus futófelületi mintázatot és azt alkotó szilícium-dioxiddal dúsított hibrid gumikeveréket addig házasították, amíg nemcsak a száraz kezelés ért el magas fokot, hanem a nedves fékezési teljesítmények és a nedves gyorsítási képességek is jóval nagyobb szintet értek el, mint azt a neves előd esetében megszokhatták az autósok.
A francia gyártó elmondása szerint ennek a gumivegyületnek az alapját a Michelin többszörös Le Mans-i versenytapasztalata ihlette.

 
Még egy technológia a kiváló kanyarodáshoz, valamint az előnyök és hátrányok

 
A kivételes kormányzási reakciókhoz, az egyedülálló kanyarodási tapadáshoz és stabilitáshoz a Michelin Dynamic Response Technology legjobb eredményei adták a speciális javító jellemzőket. Előnyök:
  • nem mindennapi gyorsítási jellemzők szárazon és vizes felületeken egyaránt,
  • precíz kormányzás nagy sebességeknél is, emelt szintű kanyarodási tapadás,
  • a futásteljesítmény a népszerű elődjét is túlszárnyalja.
Hátrányok:
  • igazából az árát lehetne itt említeni, de az ilyen minőségű ultra nagy teljesítményű nyári gumik között tudásához képest egyáltalán nem drága.

Néhány általános gondolat a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumiról

 
A régebbi nagy népszerűségnek örvendő Pilot Super Sport javítására irányuló törekvés a Michelin részéről nem volt egy könnyű feladat, de képesek voltak egy tényleg nagyságrendekkel jobb nagy teljesítményű nyári gumit létrehozni.
Nem túlzás azt állítani, hogy a legtöbb nagy teljesítményű sportos autó képességeit is túlszárnyalja tudásával, bármilyen hihetetlennek tűnik is ez. Nem véletlen az sem, hogy eddig több, mint 50 sport autó tipsuhoz választották a gyártók első szerelésű abroncsnak.
Mindent összevetve a Michelin Pilot Sport 4S nyári gumi a csúcson van minden szempontból az UHP (Ultra High Performance) abroncs szegmensben, beleértve a rendkívül hosszú futásteljesítményt is.
Ha valaki egy olyan gumiabroncsot keres nagy teljesítményű és sportos járművéhez, amely annak képességeit és vezethetőségét növelni tudja, akkor keresve sem talál jobb UHP abroncsot.
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear márkák kiemelkedő teljesítménye az ADAC Téliabroncs-tesztjén

2023.11.21

A Goodyear és társult márkái, a Dunlop, a Fulda és a Sava, kiváló eredményeket értek el az ADAC legutóbbi téliabroncs-tesztjén, amely Európa egyik legátfogóbb és legelismertebb abroncs-tesztje. Ez a sikeres szereplés nemcsak a Goodyear innovációs képességét és elkötelezettségét a teljesítmény iránt bizonyítja, hanem azt is, hogy a cég abroncsai minden kategóriában megbízható választást jelentenek a fogyasztók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear abroncsok: utánozhatatlan minőség több mint egy évszázad óta

2023.11.21

Amikor a gumiabroncsok világáról esik szó, kevés olyan név van, amely olyan mélyen gyökerezik a minőség, megbízhatóság és innováció fogalmában, mint a Goodyear. Több mint egy évszázados múlttal a hátuk mögött, a Goodyear nem csupán egy márka; egy szinonima a folyamatos fejlődésre és a technológiai határok feszegetésére. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk, hogy a Goodyear hogyan vált az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb gumiabroncs-gyártóvá a világon, és hogy milyen újításokkal és technológiákkal alakítja ma is a járműipart.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Hófödte utak és téligumik: Az ideális téli vezetés

2023.11.08

A tél beálltával a hóval borított utak és a hideg időjárás számos kihívást jelenthetnek az autóvezetők számára. Azonban nincs ok az aggodalomra, mert a megfelelő téli gumiabroncsok segítségével teljes mértékben élvezhetjük a téli vezetés élményét. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért olyan fontosak a téli gumiabroncsok, és hogyan járulnak hozzá a biztonságos és kellemes téli autózáshoz.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A négyévszakos gumiabroncsok csodálatos világa és a Top márkák az autotire kínálatában

2023.11.08

A négyévszakos gumiabroncsok egyre népszerűbb választást jelentenek az autósok körében, hiszen sokoldalúságukkal és kiváló teljesítményükkel egész évben megbízható választást kínálnak. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a négyévszakos gumiabroncsok előnyeit és bemutatjuk a piac legjobb márkáit, amelyeket az Autotire-nél érdemes megvásárolni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Michelin: A 2023-as téli és 4 évszakos gumiabroncs tesztek királya

2023.11.06

A Michelin gumiabroncsok hosszú évek óta a minőség és a teljesítmény szinonimái. A 2023-as évben azonban a márka különösen kiemelkedően teljesített a legfrissebb téli és 4 évszakos gumiabroncs teszteken. Összesen hat tesztből öt első és egy második helyezést értek el, ami magáért beszél. Nézzük meg közelebbről az eredményeket!

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

ADAC Téli Gumi Teszt 2023: Ki nyújtja a legjobb tapadást?

2023.11.05

A Golf tesztje felfedi, hogy az ADAC gumiabroncs tesztje 2023-ban ünnepli fél évszázados évfordulóját. Ebben az évben az ADAC 16 aktuális 225/45 R17 méretű gumiabroncsot tesztelt a kompakt osztályban, hogy kiderítse, melyik bírja a legjobban a hideg évszak különböző körülményeit.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés