Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

máj. 04

Most érdemes Vredestein téligumit vásárolni

A vrclub.hu weboldalon november 1.-e és december 31.-e közötti időtartamra a Vredestein gumiabroncs gyártó meghirdette téli promócióját 2014-re, melynek keretében a kiemelt forgalmazóként kezelt Vredestein Club kereskedőknél megvett 4 darab téligumi, illetve négyévszakos gumiabroncs igazolásával, illetve a www.vrclub.hu oldalon való regisztrálás után nyereményjátékban vehet részt a vásárló.

A nyeremények sorsolását közjegyző jelenlétében 2015 január 20.-án, 10 órakor tartják majd Budapesten kézi sorsolás alkalmazásával. A nyereményt a vásárlást igazoló nyugta eredetijével, vagy a kiadott számla bemutatásával lehet majd átvenni, tehet ezeknek a megőrzése nagyon fontos.

Vredestein nyereményjáték díjai

A Vredestein téli promóció nyereményjáték fődíja 3 darab 100 000 Forint értékű Danubius Hotels utalvány, a 2.díj 3 darab 30 000 Forint értékű márkás karóra, a harmadik díj pedig 33 darab Vredestein téli autóápolási csomag.

A sorsolást követő öt napon belül a nyerteseket név, valamint irányítószám használatával kiteszik a vrclub.hu weboldalára, de ettől függetlenül a fődíjak és a 2. díjak nyerteseit telefonon is értesítik, amennyiben telefonszámukat megadták a rendezőknek. A nyeremények átadása személyesen történik majd előre egyeztetett időpontban, miután a vásárlás igazolása rendben megtörtént.

Milyen Vredestein abroncsok megvásárlásával lehet részt venni a nyereményjátékban?

A téli gumiabroncsok közül például a Snowtrac 3 megvásárlásával, melynek kifejlesztése során a biztonságot tartották a legfontosabb szempontnak, az innovatív intelligens futófelületi kiképzés kiváló tapadást nyújt a havas és nedves útfelületeken is.                     A Snowtrac 5 rendkívül extrém téli időjárási körülmények között sem jön zavarba, kiválóan manőverez a csúszós, jeges, havas és nedves útfelületeken is. Biztonság, teljesítmény és tartósság.

A Wintrac Extreme téligumi dizájnját a híres Giugiaro cég tervezte, az új technológiáknak köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt a hideg nedves útszakaszokon.

A Wintrac 4 Extreme az első olyan SUV téli abroncs, mellyel nagyobb sebességekkel is biztonságosan közlekedhet a sportos vezetést kedvelő autós.

A Wintrac Extreme S téligumi tipíus kifejezetten a nagyobb motor teljesítményű autókra készítették, mely bármilyen zord időjárásban megállja a helyét.

A Wintrac Nextreme SUV téli abroncs az egyik legjobb biztonságot és komfortosságot nyújtó SUV téligumi, mely kiváló útfekvést biztosít, és nagy teherbírással rendelkezik.

Ezeken kívül még a Vredestein négyévszakos termékcsalád tagjai is résztvesznek a nyereményjátékban, így a Quatrac 2, 3 és 5, valamint a Quatrac 3 SUV autókra készült változata, és a Quatrac Lite is, mely rendkívül gazdaságos választás a keveset közlekedő autósok számára.


Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear márkák kiemelkedő teljesítménye az ADAC Téliabroncs-tesztjén

2023.11.21

A Goodyear és társult márkái, a Dunlop, a Fulda és a Sava, kiváló eredményeket értek el az ADAC legutóbbi téliabroncs-tesztjén, amely Európa egyik legátfogóbb és legelismertebb abroncs-tesztje. Ez a sikeres szereplés nemcsak a Goodyear innovációs képességét és elkötelezettségét a teljesítmény iránt bizonyítja, hanem azt is, hogy a cég abroncsai minden kategóriában megbízható választást jelentenek a fogyasztók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear abroncsok: utánozhatatlan minőség több mint egy évszázad óta

2023.11.21

Amikor a gumiabroncsok világáról esik szó, kevés olyan név van, amely olyan mélyen gyökerezik a minőség, megbízhatóság és innováció fogalmában, mint a Goodyear. Több mint egy évszázados múlttal a hátuk mögött, a Goodyear nem csupán egy márka; egy szinonima a folyamatos fejlődésre és a technológiai határok feszegetésére. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk, hogy a Goodyear hogyan vált az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb gumiabroncs-gyártóvá a világon, és hogy milyen újításokkal és technológiákkal alakítja ma is a járműipart.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Hófödte utak és téligumik: Az ideális téli vezetés

2023.11.08

A tél beálltával a hóval borított utak és a hideg időjárás számos kihívást jelenthetnek az autóvezetők számára. Azonban nincs ok az aggodalomra, mert a megfelelő téli gumiabroncsok segítségével teljes mértékben élvezhetjük a téli vezetés élményét. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért olyan fontosak a téli gumiabroncsok, és hogyan járulnak hozzá a biztonságos és kellemes téli autózáshoz.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A négyévszakos gumiabroncsok csodálatos világa és a Top márkák az autotire kínálatában

2023.11.08

A négyévszakos gumiabroncsok egyre népszerűbb választást jelentenek az autósok körében, hiszen sokoldalúságukkal és kiváló teljesítményükkel egész évben megbízható választást kínálnak. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a négyévszakos gumiabroncsok előnyeit és bemutatjuk a piac legjobb márkáit, amelyeket az Autotire-nél érdemes megvásárolni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Michelin: A 2023-as téli és 4 évszakos gumiabroncs tesztek királya

2023.11.06

A Michelin gumiabroncsok hosszú évek óta a minőség és a teljesítmény szinonimái. A 2023-as évben azonban a márka különösen kiemelkedően teljesített a legfrissebb téli és 4 évszakos gumiabroncs teszteken. Összesen hat tesztből öt első és egy második helyezést értek el, ami magáért beszél. Nézzük meg közelebbről az eredményeket!

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

ADAC Téli Gumi Teszt 2023: Ki nyújtja a legjobb tapadást?

2023.11.05

A Golf tesztje felfedi, hogy az ADAC gumiabroncs tesztje 2023-ban ünnepli fél évszázados évfordulóját. Ebben az évben az ADAC 16 aktuális 225/45 R17 méretű gumiabroncsot tesztelt a kompakt osztályban, hogy kiderítse, melyik bírja a legjobban a hideg évszak különböző körülményeit.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés